Industri og Erhverv

Vaske- og filteranlæg

Der er mange virksomheder der anvender forskellige vaske anlæg eller filteranlæg, de fleste af os forbinder det nok mest med kemiprodukter og vandbehandling – men udover disse er der faktisk mange andre virksomheder der anvender disse vaske- og filteranlæg fra – lovgivningen kræver nemlig at flere og flere får filtreret deres spildvand eller får affedtet deres produkter.
Jeg er sikker på at Anmasi har det man har brug for i forhold til de lovgivningskrav der måtte være til ens virksomhed, og set i lyset af at affaldsstoffer skal afskaffes forsvarligt. Anmasi er kendt for deres omhyggelighed omkring både design, udvikling og levering – de er hele tiden på forkant med udviklingen, står altid parat til at hjælpe en med en given opgave inden for deres område.
Vi havde selv brug for at få anskaffet os et nyt vaskeanlæg, så vi kontaktede Anmasi.dk for at høre hvad de kunne tilbyde os, og om de kunne løfte opgaven.

Anmasi.dk ville lige se hvad de kunne tilbyde og vende tilbage, hvilket de gjorde efter kort tid – vi fik et godt tilbud på et vaskeanlæg der kunne opfylde de krav som vi stod med, og tillige levere et dertilhørende filtersystem. De havde et par filtersystemer vi kunne vælge imellem – og vi fik det der passede bedst sammen med vaskeanlægget.
Der er nok ikke så mange mennesker der kan forestille sig, hvor stor betydning det har, at en virksomhed har de helt rigtige vaskeanlæg og filtersystemer det kræver for at have sin virksomhed kørende, men et er sikkert, jeg tænker at Anmasi er en af de førende indenfor feltet herhjemme i Danmark.
Vores vaskeanlæg og filtersystem, blev endda testet inden levering og installation, for at Anmasi var sikre på at vores behov var dækket – det er hvad jeg kalder grundighed og god service, og så lige en serviceaftale oveni, så var vi godt kørende.

You may also like

Comments are closed.