Familie og Børn

Røgfrit børne miljø med Lyft snus

Nu syntes jeg at der er alt for meget opmærksomhed omkring os rygere og det man kalder røgfrie miljøer – men jeg kan da godt forstå, at børnene ikke skal vokse op som vi andre gjorde det, sidde i en bil med en far eller mor der sad og pulserede smøger mens vi kørte tur. Her kan man tale om passiv rygning – i sær for de børn der var med. Jeg kan også forstå at det er passiv rygning de steder hvor man sidder i et lille lokale hvor røgen er så tyk at man skal skære sig igennem – men jeg er også der, hvor jeg syntes at det hele er kappet helt over i den anden grøft. Jeg tog i hvert fald den beslutning at mine børn ikke skulle vokse op i et røg fyldt hjem eller bil – så jeg valgte at tage Lyft snus de steder hvor børnene opholdt sig.

Lyft fra nikopouches.dk

Jeg tror ikke engang mine børn vidste at jeg røg – indtil de blev så store at de så jeg handlede hos Nikopouches. De spurgte selvfølgelig nysgerrigt ind, og så forklarede jeg dem bare hvad det var og hvorfor jeg brugte snus. De var overrasket, men syntes da at det var godt at jeg tog hensyn til dem på den måde. Jeg kan nu godt lide at bruge Lyft snus med mentol smag, det minder mig om de cigaretter med mentol smag, bare lidt mere frisk i smagen og eftersmagen. Jeg lugter heller ikke af ryger når jeg bruger min snus.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *