Boligindretning

Nogle gange er det bare det bedste med mørklægningsgardiner

Oplever du også det med, at det er svært at sove specielt om sommeren, fordi det næsten bliver lyst, inden det er blevet mørkt?
Man føler lidt, at solen kun lige er gået ned, og så står den op igen, og i mellemtiden er det aldrig helt mørkt – det er dét, som vi kalder de lyse nætter.
Vi elsker dem, når vi sidder udenfor i det varme vejr, er på festival eller på ferie, og det bare ikke kan blive for meget af det gode, men det er straks noget andet, når man, når man prøver at sove, for verden går aldrig helt i seng, og fuglene begynder at pippe meget tidligt om morgenen.
Heldigvis kan man så sove med ørepropper, men hvis man ikke har en sovemaske, eller man ikke kan lide at sove med sådan en, så er det som om, at solen prøver at vække en med det samme.
Derfor kan det være rart at indføre nogle mørklægningsGardiner.

Prøv de mørklægningsgardiner af for at se, om de er noget for dig

Det behøver jo ikke være nogle, som du bruger hele året rundt, for det kan være nogle, som du bare bruger om sommeren eller i hvert fald lige i den periode med de lyse nætter.
Det er nemlig ikke så svært at sætte den slags gardiner op, hvorfor man hurtigt kan udskifte dem, hvis man hellere vil have nogle andre op senere på året, hvor man måske netop søger efter noget, der kan sende mere lys ind i ens værelse.
Det er morsomt at tænke på, hvordan vi nu om dage ikke kan undvære at have sådan nogle mørklægningsgardiner, men under for eksempel anden verdenskrig, så var det nogle, man hele tiden skulle bruge, og det blev jo til lang tid, så længe krigen stod på.
Så bagefter kunne det ikke gå hurtigt nok med at få dem taget ned igen.
Men sådan skifter tiden jo, og vi andre, der ikke har levet i den tid, kan jo ikke sætte os ind i, hvordan det har været et ønske, at man gerne ville af med dem hurtigst muligt.

You may also like

Comments are closed.