Computer og IT

Mad fra udlandet

Når man er ude og rejse, får man også altid lov til at smage på de forskellige slags mad der er traditionelle i det land som man så er i. Det betyder også at man måske lige får en mad som bare smager så herlig, at man gerne vil kunne lave den selv, når man igen er hjemme i Danmark.

Maden på billedet ligner wok mad, og det er det også og det er sågar fra Thailand, og det er den slags mad som man kan købe når man går igennem byerne, og hvor der er gade køkkener. Det jeg fik, ville jeg gerne lave når jeg kom hjem, så jeg måtte lige forhøre mig om hvilke krydderier der var kommet i, siden der var denne specielle smag.

Damen ved gadekøkkenet, var så sød at jeg fik hele opskriften, som jeg hurtig skrev ned på min telefon, og nu har jeg lavet den herhjemme et par gange, og det er som om man igen er ved det blå grønne hav, og kan mærke den lune brise og duften af den dejlige mad.

You may also like

Comments are closed.