Familie og Børn

Lej en kaffevogn til et privat arrangement

Et sjovt indslag når der skal afholdes et arrangement hvor der skal serveres en god kop kaffe til gæsterne efter en dejlig middag. Det behøver ikke lige være til erhvervslivet, og jeg selv kunne da sagtens selv finde på at leje en sådan kaffevogn til min kommende fest. Jeg har mødt disse kaffevogne flere steder når jeg har være ude enten på messer eller arrangementer hvor jeg har deltaget – og jeg kan kun sige at kaffen smager meget bedre end den jeg selv kan lave hjemme – det er en speciel oplevelse og skøn smag disse kaffevogne og kaffe fra kaffeexpressen.dk – og jeg syntes at det kan være svært at beskrive denne specielle oplevelse jeg har fået, for det er jo noget der skal prøves og smages.

Kaffe fra kaffeexpressen.dk

Kaffeexpressen og dermed Ole Sohn har nogle udsøgte kaffebønner som de anvender i deres kaffevogn, og heldigvis kan man da også købe disse via deres hjemmeside kaffeexpresen.dk. Jeg selv køber min kaffe hos dem, sammen med noget af deres sirup, der gør at min kaffe bliver helt perfekt til mig herhjemme. Når jeg køber noget på deres hjemmeside, så er det faktisk ret nemt at overskue hvor jeg skal finde tingene, og så er det jo nemt, og der er en hurtig levering lige til min hoveddør. Nu drikker jeg en del kaffe, så der er også forskel på om det lige er tid til en hurtig kop kaffe, eller en kop kaffe jeg kan sidde og nyde efter en god middag.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *