Industri og Erhverv

Kvalitetsbevidst og dansk produceret tandlægeudstyr

Tandlægeudstyr i den bedste kvalitet

Skal kvaliteten være helt i top? Med Rønvig får du tandlægeudstyr der gavner både tandlæger og patienter. Rønvig udvikler og producerer dentalprodukter af høj kvalitet, så du er sikret det bedste udstyr til tandlægeklinikken. Når du køber produkter fra Rønvig kan du tilmed være sikker på, at det er dansk produceret håndværk, der også kan stå inde for gode arbejdsforhold.

Rønvig vil hjælpe tandlæger, tandplejere og klinikassistenter godt på vej ved at producere udstyr i høj kvalitet. Rønvigs ambition er at skabe arbejdsglæde og patientkomfort gennem godt udstyr. Produkterne eksporteres til flere steder i verden, og er let tilgængelige for dig.

Et stort udvalg af kvalitetsprodukter

Hos Rønvig kan du købe udstyr, der dækker flere forskellige områder.

Rønvig udbyder produkter indenfor injektion, kirurgi, præparation og restaurering.

Zoomes der ind på produkterne indenfor tandlæge kirurgi, har Rønvig et stærkt udvalg.

Der findes både CTT, luxator instrumenter, stænger med støttepuder og et udvalg af vaskebakker.

Ens for alle produkterne er den høje kvalitet og at det er dansk produceret.

Rønvig går så højt op i kvalitet, at deres produkter lever op til certificeret kvalitet. Produktionen lever derfor op til høje krav, der gør, at du kan føle dig helt tryg som patient og tandlæge. Rønvigs produkter er tilmed dansk håndværk, for al produktion foregår i Daugård. Det er danskproduceret kvalitetsudstyr.

Mærk allerede god kundeservice, når du tilgår Rønvigs hjemmeside. Her finder du en række videoer, der viser hvordan udstyret fungerer. Det er gjort nemt og tilgængeligt for dig, så du kan tage en god beslutning.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *