Uncategorized

Koncerter og shows som oplevelsesgaver

Tja, hvorfor ikke, det kunne da være hyggeligt at få en spændende oplevelsesgave af en eller anden slags. Nu er det ikke lige udstillinger eller sport i verdensklasse, som jeg går efter eller for den sags skyld ønsker mig, nej, så hellere en god koncert eller et godt foredrag, hvor jeg kan lære noget. Ja, jeg er meget optaget af at lære nye ting, og hvis jeg keder mig, så er jeg ikke så rar at være sammen med, for så begynder jeg at finde på narrestreger. Men en god oplevelsesgave med en overnatning, er fint for mig. Allerhelst vil jeg helst have en oplevelses gave, hvor jeg kan få noget god mad og noget god massage og wellness. Men vi er alle forskellige, og der skal være noget for enhver smag.

Eventtype/Show

Tryllekunster, se engang på billedet, hvordan kan det i det hele taget lade sig gøre, det kunne være et spændende show, som jeg gerne ville have i oplevelse gave sammen med en anden. Det er for mig altid det bedste at have en med, som man så kan dele ens oplevelser med. Nu er jeg så uheldig at jeg ikke lige har en jeg ville tage med, for min kæreste og jeg har ikke lige de samme interesse områder, og det gør, at jeg selv tager afsted til de arrangementer som interesserer mig. Jeg skal ikke have en med, som ikke lige ved hvad tingene handler om, og som snylter på mig og det jeg står for.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *