Industri og Erhverv

Hvad er native advertising

Endnu et nyt ord til min ordbog, aner simpelthen ikke hvad det betyder – men har noget at gøre med journalistisk kvalificeret indhold – ja, så blev jeg så klog. Godt at det ikke er mig der skal udføre den slags arbejde, for det tror jeg ikke jeg vil være særlig god til – men man ved jo aldrig. Nu har dansk ikke lige været min stærke side i mit liv – jeg ved ikke hvor mange kærestebreve jeg har fået retur, med fede røde streger under, fordi jeg har fået stavet forkert, eller formuleret mig forkert. Men sådan er det – så kan jeg så mange andre ting.

Journalistisk kvalificeret indhold

Gad vide om det betyder at man skal være journalistist, for at kunne nyde godt af denne ydelse – eller om sådan en som mig, der ikke er særlig god til dansk, kan få lavet en native annoncering, så folk tror at jeg virkelig er god til det skriftlige. Kært barn har mange navne, og er det ikke bare et nyt ord for online annoncering, eller er det noget helt specielt. Jeg syntes jo at det meste der tilbydes af online annoncering, er skrevet kvalitativt, hvis der har været professionelle ind over. Jeg har aldrig hørt det før, og jeg tror nu heller ikke at der er så mange andre der kender ordet native annoncering. Jeg er glad for at jeg ikke er selvstændig erhvervsdrivende, for jeg ville være lost i denne digitale verden, hvor al annoncering foregår online og på nettet den dag i dag.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *