Design

Find din helt rigtige og personlige kjoletype.

Kjolen er symbolet for det feminine.

Bare kig på døren til dametoilettet. En figur med kjole er universel og forstået af alle. Kjolen er i det hele taget et kulturelt symbol for alt kvindeligt og feminint.

Kjolen er både hadet og elsket. Nogle bryder sig ikke om det feminine en kjole udstråler og bruger den derfor sjældent. Ofte handler det dog om at finde den rigtige type og stil indenfor kjoler.

Der er nemlig uendelige muligheder at vælge imellem indenfor kjoler. Kig f.eks. her: ellisrosch.

Du behøver ikke være en ultra feminin pige-pige, for at gå i kjole. Finder du den helt rigtige type kjole, så vil den højst sandsynligt udvikle sig til altid at blive dit sikre valg.

Vælg den rigtige kjole.

Der findes et utal af forskellige stilarter indenfor kjoler. Men selve kjolelængderne er delt op i tre: Mini, Midi og Maxi.

  • Minikjolen er den model, der slutter ovenover knæet og er perfekt til næsten alt, bortset fra de mere formelle lejligheder. Både lange støvler, flade sko og højhælede passer til denne type kjole.
  • Midikjolen slutter mellem knæ og ovenfor anklerne. Denne model passer til alt. Også til de formelle lejligheder og til fest. Til festlige lejligheder bæres midikjolen smukkest med stiletter.
  • Maximodellen er kjoler som slutter fra anklerne og ned. De meget lange og elegante kjoler.

Kjoler fås i alle slags udgaver og former. Sporty, sommerlige, feminine, festlige, overdådige og en masse andre udgaver. Vi er ikke hæmmet af tidens trend, som har været tendensen førhen. Du kan altså roligt finde din egen unikke kjolestil.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *