Computer og IT

Brugt hardware fylder kontoret op

Det kan godt lyde som en negativ overskrift til denne artikel, men det skal ikke tolkes som, at der ligger en masse brugt hardware og flyder på et kontor, men at man netop har mulighed for at fylde ens kontor op med hardware, fordi man kunne anskaffe sig stort set alt det, man havde brug for, så man ikke måtte gå på kompromis.
Dette er særligt gavnligt for dem, der er nystartede eller nye i branchen, hvor man jo som regel starter i det små, og man har ikke finanser til alle de ting, man gerne vil have, så man er nødt til at fordele de penge, man har, ret så fornuftigt.
Og derfor skal der måske spares her og der, fordi det er slut med at få støtte af den ene eller anden art.
Men der er bare meget brugt IT-udstyr og andet hardware, som man godt kunne bruge, så det ville komme til at køre bedre med virksomheden, og man kunne komme hurtigere fra land, end hvis man ikke havde det.
For man kan godt se på budgettet, at man da slet ikke har råd til det nye af slagsen.

Brugt hardware har I også brug for

I har allerede strammet skruen så meget, som I kunne, og dem, der har fået nyt hardware, er da også glade, men en kæde er som bekendt kun så stærk som sit svageste led, så det hjælper ikke på de områder, hvor der ikke er noget nyt hardware, hvorfor kæden bliver lidt nyttesløs.
Derfor kan det måske endda svare sig, at man køber al ens nødvendige hardware som brugt, da man så måske kan købe det i større samlinger, så enheder kan tale sammen, da de er af den samme type – og måske kan man få mængderabat.
Det er jo så bare lige, hvor det kan lade sig gøre, men har kan man blandt andet tage fat i https://www.kimbrer.dk/
Der vil man kunne se, at de ligger inde med meget af det IT-hardware, som man har brug for, og man opdager måske også mere, som man ikke lige havde overvejet, der kunne være gavnligt, men som er det.

You may also like

Comments are closed.