Boligindretning

Blomster på abonnement

Det er lige mig, jeg elsker at have friske blomster stående i mit hjem – det gør ligesom mit humør meget lysere, og gør mig glad i låget. Nu er det ikke sådan, at jeg altid lige har lyst til at komme ud og handle, og her kommer livingflowers.dk ind, for her kan jeg bestille mine buketter, og oven i købet få et abonnement hvor jeg så får blomsterne leveret med jævne mellemrum, og tidsintervallet bestemmer jeg selv. Livingflowers.dk har det man kalder langtidsholdbare blomster buketter som holder i op i 6 måneder uden vand, så hvis man bare lige regner lidt på det, er det en nem og billig løsning, hvis man har det som mig, og altid gerne vil have friske blomster stående. Da buketterne også er bæredygtige, betyder det jo også at det er godt for vores klima.

Blomstergave

Jeg selv ynder da også gerne at købe blomstergaver til min familie eller mine venner, og her bruger jeg også Living Flowers, for så holder min gave noget længere end de almindelige 1 til 2 uger, når man taler om bloster. Ud over blomster som gaver, kunne det da også gøre sig godt i virksomheder, hvor man gerne vil have friske blomster stående til glæde for kunder eller medarbejderne. Der er da ikke noget bedre, end at ens arbejdsplads, gøres hyggelig med nogle blomster, der liver lidt op på en ellers så grå hverdag. Lige her, tænker jeg da, at det vil være en rigtig god ide med abonnement ordningen.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *